Усталені юридичні формулювання в українському копному судочинстві (ХІV-ХVІІІ ст.) - Бедрій, М.М. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті проаналізовані усталені юридичні формулювання українського звичаєвого права, які застосовувались суб’єктами копного судочинства. Визначено їх правове значення и співставлень з практикою копних судів на українських землях в XIV-XVIII ст. Ключові слова: копний суд, усталені юридичні формулювання, норма звичаєвого права.