Адміністративні стягнення за вчинення правопорушень проти правосуддя в Україні - Шкіль, М.В. (Часопис Київського університету права, 2010)
Проаналізовано санкції норм законодавства України про адміністративну відповідальність за посягання на правосуддя. Ключові слова: правосуддя, адміністративне законодавство, відповідальність.