Історичні передумови становлення господарського процесуального законодавства під впливом матеріально-правових актів - Ніколенко, Л.М. (Часопис Київського університету права, 2010)
Статтю присвячено дослідженню історичних передумов становлення господарського процесуального законодавства під впливом матеріально-правових актів. Аналізуються матеріально-правові акти, які впливали на розвиток господарського судочинства в Україні. Ключові слова: господарське процесуальне законодавство, господарське судочинство, арбітраж, арбітражний процес, господарський суд.