Адміністративно-господарські санкції та їх застосування в зовнішньоекономічній сфері - Юшина, C.І. (Часопис Київського університету права, 2010)
У цій статті розглядаються адміністративно-господарські санкції в системі заходів державного примусу, аргументується можливість їх дослідження як засобів адміністративного припинення правопорушень. Автор аналізує також правове регулювання адміністративно-господарських санкцій у зовнішньоекономічній сфері. Ключові слова: адміністративно-господарські санкції, спеціальні санкції, заходи адміністративного примусу, заходи адміністративного припинення правопорушень.