Надання платних медичних послуг: цивільно-правові аспекти - Чехун, О.В. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті розглянуто проблему реалізації громадянином конституційного права на охорону здоров’я в цивільних правовідносинах щодо оплатного надання медичних послуг. З’ясування поняття та ознак медичної послуги як предмета договору дозволить чітко визначити його правову природу. Ключові слова: платні медичні послуги, медична діяльність, охорона здоров’я, приватна медицина, договір.