Про деякі логічні дефекти регламентації інституту співучасті у злочинів в кримінальному кодексі України - Тростюк, З.А. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті розглядаються проблеми логічних дефектів регламентації інституту співучасті в Кримінальному кодексі України. Зокрема, досліджуються питання відповідності окремих понять в межах інституту співучасті у злочині правилам формальної логіки. Пропонуються зміни до Кримінального кодексу України, в яких відсутні логічні суперечності та неповнота викладу. Ключові слова: логічна суперечність, неповнота викладу, логічні дефекти, інститут співучасті у злочині, причетність до злочину, виконавець (співвиконавець) злочину, добровільна відмова співучасників, попередня змова групи осіб.