Співвідношення координації та взаємодії у діяльності органів прокуратури - Озерський, І.В. (Часопис Київського університету права, 2010)
У даній науковій праці висвітлені окремі організаційно-правові аспекти співвідношення координації і взаємодії органів прокуратури з іншими правоохоронними органами у запобіганні та протидії злочинності. У контексті цього розглянуті шляхи удосконалення координаційної діяльності прокуратури. Ключові слова: координація, взаємодія, форми взаємодії, прокурор, функція, завдання, правоохоронні органи.