Криміналістична характеристика екологічних злочинів - Перебитюк, М.В.; Паламарчук, А.О. (Часопис Київського університету права, 2010)
Дана стаття присвячена дослідженню актуальних проблем криміналістичної характеристики екологічних злочинів. У статті наведена класифікація екологічних злочинів, досліджується її криміналістична характеристика. Також аналізується предмет злочинного посягання, спосіб вчинення злочину, місце скоєння даних злочинів та особа злочинця. Ключові слова: криміналістична характеристика, екологічні злочини, слідові картини, предмет злочинного посягання, спосіб вчинення злочину, особа злочинця.