Проблеми участі сторони захисту у кримінально-процесуальному доказуванні - Пастернак, Ю.Б. (Часопис Київського університету права, 2010)
У даній статті автором досліджуються проблеми участі сторони захисту в кримінально-процесуальному доказуванні. Аналізуються способи спростування позиції обвинувачення. На основі цього автор обґрунтовує, що забезпечення рівнозначних можливостей сторін у доказуванні в будь-якому випадку вимагає реалізації ініціативи захисту щодо збирання фактичних даних. Ключові слова: кримінально-процесуальне доказування, рівність сторін, переваги захисту, спростування, позиція сторони.