Аксіологія юридичної відповідальності - Болсунова, О.М. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті автором проведено дослідження питань поняття, сутності та цінності юридичної відповідальності, обґрунтоване авторське розуміння поняття «юридична відповідальність», виокремлено аспекти цінності юридичної відповідальності. Ключові слова: юридична відповідальність, державний примус.