Міжнародний досвід боротьби з проявами корупції - Чубата, Л.В. (Часопис Київського університету права, 2010)
Стаття присвячена розкриттю глобальних міжнародно-правовових стратегій щодо боротьби зі злочинністю, де новою складовою стало глобальне антикорупційне співробітництво, адже уникнути впливу цих стратегій на окремі держави вочевидь неможливо. Ключові слова: корупція, корупційні діяння, організована злочинність, негативні наслідки корупції, міждержавна взаємодія, податковий і фінансовий контроль, антикорупційні заходи.