Теоретико-правовий аналіз визначень інституту благодійництва та благодійної діяльності - Долгий, С.А. (Часопис Київського університету права, 2010)
У цій статті автор проводить теоретичний аналіз категорій інституту благодійництва та благодійної діяльності. На основі проведеного теоретичного дослідження автор пропонує привести законодавчі дефініції до єдиного знаменника шляхом уніфікації визначень інституту благодійництва та благодійної діяльності. Ключові слова: благодійництво, благодійна діяльність, меценатство, гуманітарна допомога.