Вплив багаторівневого системного характеру процесу глобалізації на формування міжнародних міграцій - Кошман, Н.А. (Часопис Київського університету права, 2010)
Стаття присвячена розкриттю причин, що зумовлюють виникнення міжнародних міграцій в епоху глобалізації, котра породжує всезростаючу взаємозалежність економік різних країн світу. Ключові слова: міграція, міграційні процеси, міграційна ситуація, міграційний простір, міграційне буття, глобалізація, інтеграція світової економіки.