Аналіз стану правового самовиховання студентської молоді - Осташова, В.О. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті розглядається стан правового самовиховання сучасної студентської молоді. Проводиться аналіз результатів соціологічного дослідження цієї проблеми, визначаються причини, наслідки та шляхи їх вирішення. Ключові слова: правове самовиховання, правова соціалізація молоді, анкетування.