Правовий статус окремих верств населення на українських землях у складі Литви та Польщі за творами В.Б.Антоновича - Панов, Д.І. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті автор дає загальну характеристику правового статусу окремих верств населення на України-Русі литовсько-польської доби за творами професора В. Б. Антоновича. Ключові слова: правовий статус, суспільна верства, селяни, бояри, козаки, міщани, шляхта, духовенство.