Представницькі органи місцевого самоврядування в системі публічної влади: конституційно-правова природа - Чернецька, О.В. (Часопис Київського університету права, 2010)
В статті досліджуються конституційно-правові основи функціонування представницьких органів місцевого самоврядування в системі публічної влади України. Обгрунтовується сутність місцевих рад як представницьких органів місцевого самоврядування. Ключові слова: публічна влада, місцеве самоврядування, представницькі органи місцевого самоврядування, місцеві ради.