Дослідження адміністративно-правових режимів, що забезпечуються органами внутрішніх справ з використанням синергетики - Мінка, Т.П. (Часопис Київського університету права, 2010)
Стаття присвячена питанням використання нових підходів пізнання права, а саме з позицій синергетики. У статті розкриваються можливості використання цього методу при дослідженні правових явищ, у тому числі й адміністративно-правових режимів, які забезпечуються органами внутрішніх справ. Ключові слова: синергетика, правовий режим, адміністративно-правовий режим, органи внутрішніх справ.