Класифікація інформаційно-правових гарантій таємниці особистого життя людини - Гелич, Ю.О. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті розроблені критерії для класифікації інформаційно-правових гарантій таємниці особистого життя людини та на їх основі розкрито види гарантій. Ключові слова: право людини на життя, інформаційно-правові гарантії, особисте життя людини, права і свободи людини і громадянина.