Проблеми правового регулювання перегляду рішень у справах про адміністративні правопорушення - Кішинський, А.В. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті розглядають існуючі у вітчизняному законодавстві нормативні моделі перегляду рішень у справах про адміністративні правопорушення, проводиться їх порівняльний аналіз, висвітлюються їх переваги та недоліки, пропонуються шляхи їх удосконалення. Ключові слова: провадження у справах про адміністративні правопорушення; перегляд рішень у справах про адміністративні правопорушення; адміністративне судочинство.