Товарні знаки та останнє доповнення закону Республіки Польща «Право промислової власності» - Войцешко-Глушко, Е. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті розглядаються останні доповнення до закону Республіки Польща «Право промислової власності». Доводиться необхідність уточнення деяких понять та інститутів, усунення законодавчих недоробок у сфері захисту товарних знаків, а також потреба подальшої гармонізації законодавства Республіки Польща з законодавством Європейського союзу. Ключові слова: право промислової власності, товарний знак, захист товарних знаків.