Hungarian and international aspects of advertisement law - Csecsy, Gyorgy (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті розглядаються угорські та міжнародні аспекти інформаційного права, досліджуються питання про визначення поняття реклами, значення реклами для споживачів. Автор проводить аналіз міжнародних законів про рекламу. Ключові слова: реклама, реклама продукції, захист прав споживачів.