Інститут правового регулювання використання відновлюваних джерел енергії природоресурсного права України - Кишко-Єрлі, О.Б. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті обґрунтовується існування інституту правового регулювання використання відновлюваних джерел енергії в природо-ресурсному праві України. З цією метою розглядаються особливості об’єктів природо-ресурсного права України, які зумовлюють його структуру як галузі права. Ключові слова: відновлювані джерела енергії, природно-ресурсне право, інституту галузі права, природні об’єкти та ресурси.