Вимоги до об'єктів криміналістичного портретного дослідження - Волощук, Т.В. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті розглянуто такі вимоги до об’єктів криміналістичного портретного дослідження як достовірність, відповідність, повнота та доброякісність. Встановлено особливості вимог, що пред’являються до різного роду матеріалів, які направляються на портретні експертизу та дослідження. Ключові слова: криміналістичне дослідження, портретна експертиза, призначення експертизи, об’єкти дослідження, вимоги до об’єктів.