Системоутворюючі засади юридичної процедури - Николина, К.В. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті досліджуються питання сутності юридичної процедури як системного явища. Обгрунтована авторська думка щодо стану та тенденцій розвитку наукового дослідження системності юридичних процедур, запропонована класифікація юридичних процедур та охарактеризовані види юридичних процедур. Ключові слова: юридична процедура, юридичний процес, юридична діяльність.