Принцип рівності в українських конституційних проектах ХІХ - початку ХХ століть - Худояр, Л.В. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті розглядається зміст принципу рівності, викладений у конституційних проектах ХІХ - початку ХХ ст., що належать перу відомих українських мислителів і політиків Г. Л. Андрузького, М. П. Драгоманова, М. І. Міхновського, М. С. Грушевського. Ключові слова: принцип рівності, українські конституційні проекти ХІХ - поч. ХХ ст., Г. Л. Андрузький, М. П. Драгоманов, М.І. Міхновський, М. С. Грушевський.