Заходи нетарифного регулювання адміністративно-економічного характеру - Дмитрієва, Н.В. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті досліджені питання впливу заходів нетарифного регулювання адміністративно-економічного характеру на ціну товару та аналізується їх значення для доходної частини державного бюджету. Ключові слова: зовнішньоторгові операції, заходи, демпінг, ціна, митні платежі.