Загальносоціальні та нормативно-правові гарантії реалізації виборчих прав - Стаднік, О.М. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті визначено поняття гарантій, а також охарактеризовані загальносоціальні та нормативно-правові гарантії реалізації виборчих прав, суб’єктами виборчого процесу під час проведення виборів. Ключові слова: загальносоціальні, політичні, ідеологічні, економічні, нормативно-правові гарантії; виборче право; суб’єкти виборчого процесу.