Злиття і поглинання фінансових установ в умовах інтеграції фінансових ринків - Андрущенко, І.Г. (Часопис Київського університету права, 2010)
Стаття присвячена висвітленню питань злиття і поглинання фінансових установ в умовах глобалізації світової економіки. Викладено деякі ризики, що мають місце під час інтеграції установ, а також причини їх невдалої реорганізації. У прикінцевій частині статті проаналізовано окремі вітчизняні законодавчі та нормативно-правові акти, що регулюють дану сферу суспільних відносин. Ключові слова: концентрація капіталу, злиття і поглинання, фінансові установи, об’єднання, інтеграція, глобалізація, реорганізація.