Декларація принципів толерантності в біоетичній правовій доктрині - Кашинцева, О.Ю. (Часопис Київського університету права, 2010)
Стаття присвячена проблемам формування національної доктрини права біоетики на засадах принципу толерантності. Зокрема, правовим аспектам розширення права пацієнта релігійну опіку до права пацієнта на духовну опіку. Ключові слова: право біоетики, права пацієнтів, право на духовну підтримку, право на релігійну опіку, принцип толерантності.