Вдосконалення системи третейського судочинства в аспекті протидії рейдерству (недружнім злиттям і поглинанням) в Україні - Берлач, Ю.А. (Часопис Київського університету права, 2010)
Стаття присвячена аналізу функціонування системи третейського судочинства в Україні в аспекті більш ефективної протидії рейдерству (недружнім злиттям і поглинанням). Розглянуто широке коло актуальних проблем у даній сфері, запропоновані авторські пропозиції щодо їх вдосконалення. Ключові слова: система судочинства, третейські суди, рейдерство, злиття, поглинання.