Соціально-демографічна характеристика злочинців, які вчинили статевий злочин щодо неповнолітнього - Козлюк, Л.Г. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті наведено і розкрито соціально-демографічні ознаки особистості злочинця, який вчинив статевий злочин щодо неповнолітнього. На основі дослідження зазначених ознак складена узагальнююча характеристика особистості злочинця, який вчинив статевий злочин щодо неповнолітнього. Ключові слова: вік, стать, сімейний стан, соціальне середовище, освітній рівень, рід занять.