Проблема відносності принципу поділу влади та його значення для удосконалення адміністративно-правового забезпечення функціонування системи судів загальної юрисдикції - Ігонін, Р.В. (Часопис Київського університету права, 2010)
У даній статті розглядаються сучасні підходи до розуміння, інтерпретації та імплементації принципу поділу державної влади. У зазначеному контексті аналізуються можливі варіанти удосконалення адміністративно-правового забезпечення функціонування системи судів загальної юрисдикції. Ключові слова: поділ влад, концепція дифузії влади, суди загальної юрисдикції, адміністративно-правове забезпечення.