Вплив досвіду зарубіжних країн на нормативне забезпечення розвитку іпотечної системи України - Назаренко, Е.Є. (Часопис Київського університету права, 2010)
Дана стаття розкриває поняття іпотечної системи України, містить порівняльний аналіз законодавства з провідними світовими іпотечними системами, а також розкриває перспективи розвитку законодавства вітчизняної іпотечної системи в майбутньому. Ключові слова: іпотека, законодавство, іпотечна система, зарубіжний досвід.