Адміністративно-правове регулювання соціального захисту інвалідів - Пасічніченко, С.В. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті здійснено теоретичне дослідження кола суб’єктів адміністративно-правового регулювання соціального захисту інвалідів та запропонована їх класифікація. Автором проаналізовано та з’ясовано структуру державних органів у сфері соціального захисту інвалідів, їх місце та роль у здійсненні державної політики щодо інвалідів. Ключові слова: соціальний захист інвалідів, суб’єкти соціального захисту інвалідів, вищий орган виконавчої влади, центральні органи виконавчої влади, місцеві органи виконавчої влади.