Митний режим транзиту - Співак, І.В. (Часопис Київського університету права, 2010)
На основі аналізу національного законодавства України, МК РФ, МК Республіки Білорусь, МК Республіки Казахстан, МК ЄС від 2008 р. та Міжнародних конвенцій визначені недоліки поняття «митний режим транзиту», передбаченого ст. 200 Митного кодексу України, та запропоновано нове визначення митного режиму «транзит». Ключові слова: митний режим, митна процедура, міжнародний транзит, внутрішній транзит, переміщення товарів.