Внутрішньогосподарські відносини приватних вищих навчальних закладів України: правовий аспект - Тимошенко, М.О. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті досліджуються питання сутності та значення внутрішньогосподарських відносин за участю приватних вищих навчальних закладів, обґрунтовується авторський підхід до характеристики їх особливостей, пропонуються зміни до чинного законодавства України. Ключові слова: правовідносини, господарські правовідносини, внутрішньогосподарські правовідносини приватних вищих навчальних закладів.