Генезис категорії "ділова репутація" юридичної особи - Хортюк, О.В. (Часопис Київського університету права, 2010)
Наукове дослідження містить комплекс теоретичних і практичних питань, пов’язаних із правовою природою ділової репутації юридичної особи. У роботі здійснюється ретроспективний аналіз ідеї ділової репутації в праві, досліджуються загальні тенденції її розвитку та визначається її правовий статус як об’єкта цивільних прав. Ключові слова: репутація, ділова репутація, юридична особа, охорона ділової репутації.