Кримінологічна характеристика особи неповнолітнього злочинця (жіночої статі), яка вчиняє злочин в Україні - Скриннікова, Н.С. (Часопис Київського університету права, 2010)
Стаття присвячена висвітленню соціально-демографічних ознак, культурно-освітнього статусу та емоційно-вольової характеристики особи злочинця неповнолітнього віку (жіночої статі). Ключові слова: особа злочинця, неповнолітні, особи жіночої статі.