Оспаривание нормативных актов в Республике Болгария - Казандзис, Христос Александрос (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті розглядаються особливості нормативних адміністративних актів у Республіці Білорусь у зв’язку з прийняттям Адміністративно-процесуального кодексу (АПК). Ключові слова: нормативний адміністративний акт, оскарження нормативних адміністративних актів, Адміністративно-процесуальний кодекс, Конституція Республіки Болгарія.