Intercompredension Analysis: Innovative Work in the Area of Languages - Shopov, Todor R. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті розглядаються три стадії розвитку такого поняття і галузі досліджень, як аналіз міжрозуміння. Міжрозуміння розглядається як фундаментальне поняття, яке забезпечує нові напрямки у галузі мовної політики. Ключові слова: аналіз міжрозуміння, науково-дослідницькі проекти, викладання мов, мовна політика.