Сутністні засади принципів юридичної відповідальності - Болсунова, О.М. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті автором проведено дослідження питань поняття і сутності принципів юридичної відповідальності, обґрунтовано авторське визначення поняття «принципи юридичної відповідальності», виділені ознаки принципів юридичної відповідальності. Ключові слова: юридична відповідальність, принципи юридичної відповідальності.