Контрольно-наглядові повноваження вищої ради юстиції як критерій її позиціювання в системі поділу державної влади України - Ігонін, Р.В. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті розглядаються контрольно-наглядові повноваження Вищої ради юстиції. На основі дослідження контрольно-наглядових повноважень Вищої ради юстиції формулюються висновки щодо її положення в системі поділу державної влади України. Ключові слова: контроль, нагляд, Вища рада юстиції, державна влада.