Щодо визначення поняття "стадія бюджетного процесу" - Антоненко, В.В. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті досліджено поняття стадії бюджетного процесу, проаналізовано погляди науковців щодо стадій бюджетного процесу, на основі чого запропоновано власне визначення стадії бюджетного процесу. Розглянуто стадію бюджетного процесу з точки зору її процесуальної природи, визначено її роль, значення та особливості як самостійного етапу бюджетного процесу. Ключові слова: юридичний процес, бюджетний процес, стадії бюджетного процесу, Державний бюджет України, Верховна Рада України.