Зарубіжний досвід ведення бухгалтерського обліку виконання бюджету - Рудешко, В.В. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті йдеться про організацію і здійснення бухгалтерського обліку виконання бюджету в країнах з розвиненою ринковою економікою та використання їх досвіду для реформування бухгалтерського обліку виконання бюджету в Україні. Ключові слова: державні бухгалтери, казначейська система виконання бюджету, бухгалтерський облік.