Особливості нотаріального процесуального правовідношення - Бондарєва, М.В. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті аналізуються особливості нотаріального процесуального правовідношення. лючові слова: нотаріальне процесуальне правовідношення, нотаріальний процесс.