Колізія компетенції органів державної влади та місцевого самоврядування у сфері регулювання земельних відносин - Коваленко, Т.О. (Часопис Київського університету права, 2010)
Досліджено сучасний стан та причини виникнення колізій компетенції органів державної влади та місцевого самоврядування у сфері регулювання земельних відносин як одного з видів юридичних колізій в земельному праві України. Запропоновано шляхи подолання зазначених колізій з метою підвищення ефективності правового регулювання земельних відносин. Ключові слова: земельне право; юридична колізія; колізія компетенції органів державної влади; колізія компетенції органів місцевого самоврядування.