Фінансово-правові механізми інвестування в сільське господарство - Грущинський, Я.М. (Часопис Київського університету права, 2010)
У даній статті розкрита сутність фінансового інвестування сільського господарства, досліджена система фінансових інструментів та інститутів, що беруть участь в інвестиційних відносинах у сфері сільського господарства. Ключові слова: фінансове інвестування, інвестиційні правовідносини, інвестор, виконавець, сільське господарство.