Окремі аспекти становлення і розвитку українського конституціоналізму - Полюжин, І.М. (Часопис Київського університету права, 2010)
Статтю присвячено важливим аспектам становлення та розвитку сучасного українського конституціоналізму. У ній обгрунтовано позиції й наукові погляди відомих учених та громадських діячів на новітні тенденції у розбудові державності. Ключові слова: Конституція України, закони, внесення змін, колізії, демократія.