Реалізація принципу пропорційності при вилученні земельних ділянок для суспільної необхідності - Тоцький, Б.А. (Часопис Київського університету права, 2010)
Дана стаття присвячена надзвичайно актуальній тематиці в сучасному правому полі - вилученню земельних ділянок з приватної власності для суспільної необхідності. Сама стаття стосується забезпечення балансу інтересів між приватним та публічним інтересом у процесі вилучення земельних ділянок із приватної власності для суспільної необхідності. Ключові слова: принцип пропорційності, вилучення земельних ділянок із приватної власності для суспільної необхідності, баланс інтересів.