Науковознавчі категорії "школа", "напрям","концепція", "течія" в юридичній науці - Бондарук, Т.І. (Часопис Київського університету права, 2010)
В статті на підставі аналізу здобутків науковзнавства, історіографії, правознавства досліджено категорії школа, напрям, концепція, течія, запропоновано авторське бачення їх застосування в юридичній науці. Ключові слова: школа, напрям, концепція, течія,юридична наука.